UREĐIVANJE PROSTORA MOŽE BITI JAKO TEŽAK POSAO

Prepustite našim stručnjacima da urade posao za VAS!

Od ideje do realizacije

Projektni biro ’FOUR M’ nastao je 20. maja 2002. godine. U periodu od 15 godina, prerasli smo u firmu koja sada broji 30 zaposlenih mladih ljudi sa više od 7 diplomiranih arhitekata, koji se zajednički bore da idu napred i dalje. Timski rad i dobra volja glavna su podloga ovog uspeha

Prodajni salon

U želji da svojim sugrađanima, kolegama i investitorima ponudimo nove trendove, uspstavljena je uspešna saradnju sa mnogim domaćim i inostranim evropski prepoznatljivim firmama. Fourm m ima širok asortiman dekoracije u svojim prodajnim salonima.

“Stvaralaštvo je zarazno. Širite ga” -Albert Einstein

Projektom enterijera rešava se organizacija i funkcionalnost prostora kao i kompozicioni sklad svih njegovih elemenata: osvetljenja, akustičnost, zidnih i podnih obloga, nameštaja, dekoracije i ostalo, a sve praćeno 3d vizuelizacijom visokog nivoa prezentacije. Kompletno opremanje enterijera sastoji se od pratećih unutrašnjih radova (bravarski, molerski, keramičarski, elektro i drugi radovi) i izrade nameštaja po meri u našoj proizvodnoj hali. Nameštaj se izrađuje od visoko kvalitetnog egger univera koji je na raspolaganju u velikom broju boja i dezena od rustičnih različitih tekstura, do jednobojnih i onih sa visokim sjajem i posebnim motivima. Veoma bogat asortiman proizvoda za unutrašnju i spoljnu dekoraciju izloženih u našem salonu koji zauzima više od 500m2, omogućava našim arhitektama neograničen izbor mogućnosti u opremanju enterijera različitih stilova, a po meri i mogućnostima investitora. Bez obriza da li reč o veoma luksuzanom ili prosečanom enterijeru, poslu se pristupa sa istim elanom i sa glavnim ciljem stvaranja prepoznatljivog, toplog, umetnički oblikovanog i udobnog prostora.

TOP